Læring

 
Vi ser “Det 21. århundredes kompetencer” som afgørende for vores børns succes på fremtidens arbejdsmarked og som en base for det gode liv.
Det handler om:
  • kollaboration
  • problemløsning
  • videnskonstruktion
  • kommunikation
  • selvevaluering
  • it
Disruption, digitalisering og robotteknologi Det forventes, at op mod 2/3 af de jobs, skoleelever skal bestride i fremtiden, ikke eksisterer lige nu. Udviklingen af nye produkter og services sker meget hurtigt, og en del af dem undergraver eller nedbryder eksisterende branchers forretningsmodeller. Det betyder, at børn, som har styr på det 21. århundredes kompetencer, kommer til at stå stærkere. Det er ikke en let opgave at uddanne børn til fremtiden, men det er en spændende opgave. Vi skaber innovative læringsrum, som styrker de kreative processer i skolen.

Det 21. århundredes læring

Vi ser “Det 21. århundredes kompetencer” som pejlemærker for nutidens og fremtidens skole

Læringszoner

Skoler definerer læringszoner. Det giver mening at definere læringsrum ud fra de pædagogiske strategier og principper, som den enkelte skole bygger på.

Her er nogle bud på læringszoner, som kan etableres i den enkelte klasse eller på tværs af elevgrupper:

Stillezone – Eleverne arbejder alene og stille
Gruppezone – Eleverne arbejder sammen i grupper
Allezone – Elevgruppen er samlet i en enhed

– eller populært sagt – zoner, hvor elever arbejder alene, arbejder flere eller alle sammen i en enhed.

Der er fordele for elever, ansatte og ledelse, når læringsrummene indrettes i zoner. Book et møde med os, så finder vi sammen den bedste løsning til jeres skole.

Er I klar til næste skridt?

Inspiration fra Stephen Heppell

Vi er inspireret af professor Stephen Heppell, Bournemouth University. Indretningen af læringsrummet er ikke kun et dansk anliggende, og vi lader os løbende inspirere af globale tendenser. Stephen er en kapacitet, og han han sat sit tydelige præg på vores møbler. Se Stephens seneste skoleprojekt i Indien:
Vi er optaget af at producere møbler, som bidrager til, at alle børn føler sig som en del af fællesskabet. “Roomy” er et godt eksempel på et sådan møbel.  “Roomy” gør udfordrede elever i stand til at blive i læringsrummet sammen med kammeraterne. Kontakt os og hør mere om “Roomy” og andre inklusionsmøbler.

Inklusion

HVAD ER ET GODT LÆRINGSRUM?

Kan arkitektur skabe bedre læring? I udsendelsen fra Asterisk TV kan du møde lektor Malou Juelskjær fra Aarhus Universitet og arkitekt Dorte Mandrup, der begge er involveret i ombygningsprojekter af skoler.
Et godt læringsrum giver eleverne plads og mulighed for at vælge forskellige måder at sidde, ligge og stå. Der er evidens for, at børn har godt af at skifte arbejdsstillinger løbende. Børn er forskellige, så derfor skal læringsrum være alsidige. De kan med fordel inddeles i zoner, der giver mulighed for forskellige arbejdsmetoder. Pædagogik og relationer er vigtige, og arkitektur og skoleinventar kan fremme eller hæmme børns læring.
Læs mere i ‘Folkeskolens Læringsrum’ udarbejdet af arkitekt ph.d. Winie Ricken
lyddæmpning

      Rethinking learning spaces

Lad Environment for Learning løse jeres akustiske udfordringer

Akustik spiller en stor rolle på skoler og når den er optimal, så trives elever og ansatte bedre.

Environment for Learning producerer akustikprodukter med de bedste egenskaber. I kan selv montere eller lade os gøre det.

Akustikken er mest udfordret i større rum med hårde overflader, såsom undervisningslokaler med f.eks. linoleumsgulv og bare vægge, i åbne kontorlandskaber eller i private boliger med højt til loftet.

Environment for Learning leverer også dekorative akustikbilleder med print. Vælg mellem flere millioner motiver frit tilgængel eller lav jeres egne designs. Vi hjælper med opsætning.

Vores akustikprodukter har en kerne af tæt stenuld, som sikrer en høj grad af effektivitet og allergivenlighed.

Vi støtter op om

lyddæmpning

og om DIF & DGI fælles vision

elevopbevaring
elevopbevaring

KONTAKT

Lars Engeborg
29 39 82 72

lars@envfl.com du har, så er det også ok.

Joan Westergaard

44 10 52 51

joan@envfl.com