LED-lys

Produkter

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Vi har styr på jeres finansiering, I skal ikke have penge op af lommen, og I sparer penge fra første dag med LED-lys.

LED-lys

Justerbart efter behov

LED-lys

Godt for miljøet

LED-lys

Billigt i drift

Environment for Learning sælger led-lys til  skoler. Vi hjælper med at gennemgå jeres belysning og vurderer i den forbindelse, om lyskilder skal udskifter, ombygges eller om de fungerer som de skal. Vi leverer regneark, hvor jeres nuværende belysning er vurderet og hvor strømforbruget er gjort op efter statens anbefalinger. I regnearket kan I også se, hvor meget I kan spare på belysningen fremover, og hvor lang tilbagebetalingstiden er for den investering der kan foretages. Vi har mulighed for at finansiere ombygningen, så I ikke skal have penge op ad lommen. Når investeringen er betalt tilbage, så får i den fulde besparelse. Vi søger også gerne energitilskuddet hos staten på jeres vegne.

 

Den optimale belysning spiller en væsentlig rolle i elevernes læringsprocesser og i medarbejdernes trivsel, Det er muligt at imødekomme de skiftende behov, som den varierede skoledag lægger op til. F.eks. kan vi installere dagslysstyring, hvor lyset automatisk skruer op og ned for lysstyrken i takt med dagslysets døgnrytme. Det er strømbesparende uden at spolere komforten. Vi kan også installere individuel lysstyring, således at lysniveauet skifter i løbet af skoledagen. F.eks. kan lysstyrken sænkes eller hæves på bestemte tidspunkter, som passer med elevernes arbejds- eller dagsrytme.

Lysbehovet varierer i løbet af en skoledag

Environment for Learning  rådgiver  skoler og kommuner om LED-lys. En ombygning af os reducerer CO2-udledningen betragteligt til fordel for miljøet.

Kontakt os og hør mere om fordelene ved LED-belysning.

LED-lys er fleksibeltKontakt os gerne og få besvaret på jeres spørgsmål eller bestil os til at kigge jeres belysning nærmere i sømmene.

 

Vi ved hvad der skal til

Kundereferencer

Idrætshaller, privatskoler & friskoler

Skalborggård Hallen, Løjt Idrætsanlæg, Augustenborg Hallerne, Nørresundby Idrætscenter, Grænsehallerne, Nørre Djurs Halle, Nordals Idrætscenter, Nørreskovhallen, Kløvermark Hallen, Ulkebøl Hallen, Ahlmannshallerne, Egernsund Hallen, Haderslev Realskole, Søndermarkshallen, Rønne Hallerne, Fredriksborg Idrætscenter, Nols Hallen, Ulstrup Hallerne, Horsens Badmintonhal, Årup Fritidscenter, Blenstrup Hallen, Dronning Ingrid Hallerne, Ulsted Hallen, Båndby Hallen, Nørredjurs Hallerne, Aalborg Friskole, Østhallen, Åbybro Efterskole, Sønderborg Skaterklub og Skipper Clement Skolen, Solsideskolen og Klostermarksskolen.

Kundereferencer

Kommunale projekter

Brønderslev Kommune, Aalborg Kommune, Børglum Kloster, Rebild Kommune, Bjergby Kommune, Esbjerg Kommune, Aalborg Kloster, Ebeltoft Kommune, Slagelse Kommune.

VI STØTTER

lyddæmpning

og om DIF & DGI fælles vision

elevopbevaring
elevopbevaring

KONTAKT

Lars Engeborg
29 39 82 72

lars@envfl.com du har, så er det også ok.

Amanda Engeborg

42 40 11 12

amanda@silkeborgpolstring.dk