Om os

 

Hvem er vi?

Lars Engeborg tlf. 29 39 82 72 lars@envfl.com

Lars har været ansat som lærer, mellemleder og skoleleder i grundskolen igennem 25 år. 

Amanda Engeborg tlf. 42 40 11 12 amanda@silkeborgpolstring.dk

Amanda er uddannet møbelpolstrer og har haft sit eget værksted og showroom i mere end 10 år.

I Environment for Learning skaber vi læringsrum, som bidrager til alle skoleelevers motivation til at lære og til deres ejerskab og engagement i deres skole.

Environment for Learning sælger viden og inventar til grundskoler i Europa i tråd med Det 21. århundredes Læring og læringszoner.

Vi ønsker at blive grundskolernes foretrukne samarbejdspartner i udviklingen af læringsrum i en foranderlig og global verden.

Vi udvikler og sælger læringsrum/skolemøbler og produkter til forbedring af akustik.

I vores kursuscenter i Linå v. Silkeborg underviser vi med udgangspunkt i vores egne produkter og eksterne samarbejdspartnere underviser i emner, som understøtter vores vision. Køb af vores produkter kan suppleres med kurser, hvor lærere/pædagoger/ skoleledere kan møde ligesindede i en fælles udvikling af læringsrummet.

Vi sælger inventar til skoler, som har en formuleret strategi for indretningen af deres læringsrum. Til de skoler som er strategisk søgende og eksperimenterende stiller vi inventar til rådighed til en elevgruppe i 4 mdr.

vision & Mission

Vores historie

Historien om Environment for Learning er ny, men den har mange tråde tilbage i tiden. Vi har arbejdet med skolemøbeldesigns længe.

Vi er optaget af funktionalitet og æstetik i læringsrummet. Vores egne produkter kan holde til skolebrug i mange år. Vi er konstant søgende I udviklingen af nye multifunktionelle møbler og  møbeltyper 

Kontakt os endelig helt uforpligtende og hør om mulighederne for et samarbejde om udviklingen af jeres læringsrum.

Mange hilsner

Lars Engeborg

VI STØTTER

lyddæmpning

og om DIF & DGI fælles vision

elevopbevaring
elevopbevaring

KONTAKT

Lars Engeborg
29 39 82 72

lars@envfl.com du har, så er det også ok.

Amanda Engeborg

42 40 11 12

amanda@silkeborgpolstring.dk