Om os

 

Hvem er vi?

Lars Engeborg tlf. 29 39 82 72 lars@environmentforlearning.com

Lars har været ansat som lærer, mellemleder og skoleleder i grundskolen igennem 25 år.

 

 

 

I Environment for Learning skaber vi læringsrum, som bidrager til skoleelevers motivation til at lære og deres ejerskab og engagement i deres skole.

Environment for Learning sælger viden og inventar til grundskoler i Europa i tråd med Det 21. århundredes Læring og læringszoner.

Vi ønsker at blive grundskolernes foretrukne samarbejdspartner i udviklingen af læringsrum i en foranderlig og global verden.

Vi udvikler og sælger:

  • Skolemøbler
  • grafisk udtryk på vægge og gulve
  • Produkter til forbedring af akustik
  • LED-belysning

I vores kursuscenter i Linå v. Silkeborg underviser vi med udgangspunkt i vores egne produkter og eksterne samarbejdspartnere underviser i emner, som understøtter vores vision. Køb af vores produkter kan suppleres med kurser, hvor lærere/pædagoger/ skoleledere kan møde ligesindede i en fælles udvikling af læringsrummet.

Vi sælger inventar til skoler, som har en formuleret strategi for indretningen af deres læringsrum. Til de skoler som er strategisk søgende og eksperimenterende stiller vi inventar til rådighed til en elevgruppe i 5 mdr. og udvikler læringsrummet i fællesskab med skolen.

vision & Mission

Vores historie

Historien om Environment for Learning er ny, men den har mange tråde tilbage i tiden. Vi har arbejdet med skolemøbeldesigns længe.

Vi er optaget af funktionalitet og æstetik i læringsrummet. Vores egne skolemøbeldesigns kan holde til skolebrug i mange år. Vi er konstant søgende I udviklingen af nye multifunktionelle møbler og  møbeltyper 

Kontakt os endelig helt uforpligtende og hør om mulighederne for et samarbejde om udviklingen af jeres læringsrum.

Mange hilsner

Lars Engeborg

lyddæmpning

      Rethinking learning spaces

Lad Environment for Learning løse jeres akustiske udfordringer

Akustik spiller en stor rolle på skoler og når den er optimal, så trives elever og ansatte bedre.

Environment for Learning producerer akustikprodukter med de bedste egenskaber. I kan selv montere eller lade os gøre det.

Akustikken er mest udfordret i større rum med hårde overflader, såsom undervisningslokaler med f.eks. linoleumsgulv og bare vægge, i åbne kontorlandskaber eller i private boliger med højt til loftet.

Environment for Learning leverer også dekorative akustikbilleder med print. Vælg mellem flere millioner motiver frit tilgængel eller lav jeres egne designs. Vi hjælper med opsætning.

Vores akustikprodukter har en kerne af tæt stenuld, som sikrer en høj grad af effektivitet og allergivenlighed.

Vi støtter op om

lyddæmpning

og om DIF & DGI fælles vision

elevopbevaring
elevopbevaring

KONTAKT

Lars Engeborg
29 39 82 72

lars@envfl.com du har, så er det også ok.

Joan Westergaard

44 10 52 51

joan@envfl.com