Rådgivning

 

Vi har overtaget en tidligere folkeskole i Linå v. Silkeborg, hvor den største del af bygningsmassen er fra 1989. Der er højt til loftet og foldevægge mellem lokalerne. Vi har indrettet bygningerne til undervisning og har lavet læringszoner, så de kan afprøves af jer med eller uden elever. Vi stiller gerne vores lokaler til rådighed, så længe I arbejder med noget, der lægger sig op ad vores vision/mission.

 

Vi tilbyder følgende kurser:

 

Oplæg/workshop for alle skolens interessenter om en ny start af – eller videreudvikling af gode læringsrum for alle på skolen

Oplæg/workshop om “Læringszoner” og “Rum/møbler som den 3. pædagog”

 

Kurser

Projektering, oplæg og tegning

Vi assisterer gerne med projektering af jeres skoles indretning eller giver tilbud i forbindelse med ombygning eller nybyggeri. Vi samarbejder med arkitekter og tekniske tegnere og står altid klar til at hjælpe.

Er I klar til næste skridt?

lyddæmpning

      Rethinking learning spaces

Lad Environment for Learning løse jeres akustiske udfordringer

Akustik spiller en stor rolle på skoler og når den er optimal, så trives elever og ansatte bedre.

Environment for Learning producerer akustikprodukter med de bedste egenskaber. I kan selv montere eller lade os gøre det.

Akustikken er mest udfordret i større rum med hårde overflader, såsom undervisningslokaler med f.eks. linoleumsgulv og bare vægge, i åbne kontorlandskaber eller i private boliger med højt til loftet.

Environment for Learning leverer også dekorative akustikbilleder med print. Vælg mellem flere millioner motiver frit tilgængel eller lav jeres egne designs. Vi hjælper med opsætning.

Vores akustikprodukter har en kerne af tæt stenuld, som sikrer en høj grad af effektivitet og allergivenlighed.

Vi støtter op om

lyddæmpning

og om DIF & DGI fælles vision

elevopbevaring
elevopbevaring

KONTAKT

Lars Engeborg
29 39 82 72

lars@envfl.com du har, så er det også ok.

Joan Westergaard

44 10 52 51

joan@envfl.com