SKOLEMØBLER

Vi udvikler nye møbeltyper. Kontakt os hvis du har en god idé.

Læringsrum med de rigtige skolemøbler

Når læringsrum skal indrettes, så handler det ikke kun om udseende, farver og design. Environment for Learning har stor fokus på møblers funktionalitet.

skolemøbler

Et varieret læringsrum er vejen frem

Vi synes det er vigtigt, at elevernes arbejdsstillinger skifter. F.eks. bør skoleelever stå op i dele af skoledagen. Vi anbefaler fast opstillet inventar, som giver eleverne mange- og forskellige arbejdsstillinger.

Environment for Learning tilbyder løsninger til næsten ethvert budget. Det er altid muligt at købe hen ad vejen, når budgettet tillader det. Man skal starte et sted.

Skoleudvikling med et læringsrum stillet til rådighed i 6 mdr.

Vi stiller et læringsrum til en elevgruppe på op til 28 elever til rådighed i 6 mdr. på skoler, som er søgende i udviklingen af skolens indretning. På den måde får ansatte, elever, ledelse og skolebestyrelse viden om, hvad der virker og hvad der ikke virker. Efterfølgende bliver det lettere, at købe det inventar der passer bedst. Det er en stor investering at købe skoleinventar.

Betragt det som et skoleudviklingsprojekt, hvor der følger konsulentbistand med. Hvis du vil høre mere om vores skoleudviklingsprojekter, så ring til Stig på tlf. 22248310

lyddæmpning

      Rethinking learning spaces

Lad Environment for Learning løse jeres akustiske udfordringer

Akustik spiller en stor rolle på skoler og når den er optimal, så trives elever og ansatte bedre.

Environment for Learning producerer akustikprodukter med de bedste egenskaber. I kan selv montere eller lade os gøre det.

Akustikken er mest udfordret i større rum med hårde overflader, såsom undervisningslokaler med f.eks. linoleumsgulv og bare vægge, i åbne kontorlandskaber eller i private boliger med højt til loftet.

Environment for Learning leverer også dekorative akustikbilleder med print. Vælg mellem flere millioner motiver frit tilgængel eller lav jeres egne designs. Vi hjælper med opsætning.

Vores akustikprodukter har en kerne af tæt stenuld, som sikrer en høj grad af effektivitet og allergivenlighed.

Vi støtter op om

lyddæmpning

og om DIF & DGI fælles vision

elevopbevaring
elevopbevaring

KONTAKT

Lars Engeborg
29 39 82 72

lars@envfl.com du har, så er det også ok.

Joan Westergaard

44 10 52 51

joan@envfl.com