Skoleudvikling

 

TEST AF LÆRINGSRUM

Vi laver test af læringsrum som en naturlig del af vores forretning. Det betyder at I som skole altid kan teste vores læringsrum inden køb. Det betyder at I med ro i sindet kan sætte et testforløb i gang. I har mulighed for følgende koncepter:

Læringszoner

Rum for Læring

Kontakt os endelig, hvis I ønsker at høre mere.

Vi har overtaget en tidligere folkeskole i Linå v. Silkeborg, hvor den største del af bygningsmassen er fra 1989. Der er højt til loftet og foldevægge mellem lokalerne. Vi har indrettet bygningerne til undervisning og har lavet læringszoner, så de kan afprøves af jer med eller uden elever. Vi stiller gerne vores lokaler til rådighed, Det gælder også hvis I afholder pædagogiske dage.

Vores lokaler bruges også til seminarer, hvor skolefolk kan blive inspireret af oplæg om nye måder at indrette skoler på.

 

Workshop “Læringszoner og rummet som den 3. pædagog

I bliver præsenteret for erfaringerne med læringszoner i DK og arbejder med den pædagogiske vinkel ind i jeres skole. Hvordan kommer I bedst i gang og får succes med en ny indretning af jeres skole?

 

Projektering

Vi assisterer gerne med projektering af jeres skoles indretning eller giver tilbud i forbindelse med ombygning eller nybyggeri. Vi samarbejder med arkitekter og tekniske tegnere og står altid klar til at hjælpe.

Er I klar til næste skridt?

VI STØTTER

lyddæmpning

og om DIF & DGI fælles vision

elevopbevaring
elevopbevaring

KONTAKT

Lars Engeborg
29 39 82 72

lars@envfl.com du har, så er det også ok.

Amanda Engeborg

42 40 11 12

amanda@silkeborgpolstring.dk